top of page
Seiza_18.jpg
Seiza_11.jpg
Seiza_19.jpg

Hatha yoga

is een fysieke yoga, die voor het grootste deel bestaat uit het beoefenen van lichaamshoudingen en ademhalings- technieken. Deze yoga vorm combineer ik met de Aplomb methode, dit is een basistechniek die je helpt de stabiliteit rond je bekken op te bouwen en te komen tot een correcte uitlijning en houdingsopbouw.

Yin yoga

heeft een relatief rustig karakter, de houdingen worden langere tijd vastgehouden. Waar je bij de meeste sporten je spieren aanspant en ontspant gaat het er bij Yin yoga om dat je zoveel mogelijk spieren los laat. We richten ons op het bindweefsel en gewrichten omdat ze stijf en niet elastisch zijn.  Yin yoga is dé manier om dit te herstellen en te versterken.

Ontspanning & Beweging

Deze yoga lessen zijn er op gericht om je lichaam beter te leren kennen. Tijdens de les ontdek je plekken waar je lichaam spanning opslaat & niet (meer) zo soepel beweegt. Oefeningen en je adem kunnen deze plekken verzachten.  Door het gebruik van tools (hulpmiddelen) is het mogelijk om vastzittende structuren in het lichaam te versoepelen en wordt diepgaande ontspanning toegankelijk gemaakt voor iedereen. 

bottom of page