Seiza_18.jpg
Seiza_11.jpg
Seiza_19.jpg

Hatha yoga

is een fysieke yoga, die voor het grootste deel bestaat uit het beoefenen van lichaamshoudingen en ademhalings- technieken. Deze yoga vorm combineer ik met de Aplomb methode, dit is een basistechniek die je helpt de stabiliteit rond je bekken op te bouwen en te komen tot een correcte uitlijning en houdingsopbouw.

Yin yoga

heeft een relatief rustig karakter, de houdingen worden langere tijd vastgehouden. Waar je bij de meeste sporten je spieren aanspant en ontspant gaat het er bij Yin yoga om dat je zoveel mogelijk spieren los laat. We richten ons op het bindweefsel en gewrichten omdat ze stijf en niet elastisch zijn.  Yin yoga is dé manier om dit te herstellen en te versterken.

Ontspanningsyoga

is er op gericht om het lichaam en de geest te ontspannen. Het is een les om op te laden. Er worden prettige oefeningen gedaan die niet heel veel inspanning kosten. De nek, schouders en onderrug zullen in deze les extra aandacht krijgen omdat dit plekken zijn waar snel spanning vast gaat zitten.

Deze les combineer ik met correctieve oefeningen voor verbetering van je algehele gezondheid. Met zowel aandacht voor houding als voor meditatie.